SSI – DC KORAL

KORAL SSI RONILAČKI CENTAR (SSI)


Bez obzira jeste li ikada ronili, došli ste na pravo mesto. Probajte - svideće vam se! Ronjenje je jednostavno, zabavno i uzbudljivo! Otkri novi svet! Uživaj u slobodi plavetnila! Doživi nove pustolovine i otkri još neistražene svetove. Upoznaj nove prijatelje! Ronjenje je puno jednostavnije nego što misliš! Pripremi se za nove izazove i zaroni u novi svijet! Ronjenje je jedinstven sport koji ti pruža uzbudljive akcije pune adrenalina ali i opuštanje u tišini plaventila.


Nastala je iz strasti prema ronjenju nekoliko zaljubljenika u ronjenje. Njihova želja je bila da omoguće ronjenje svima koji to žele.

SSI već 40 godina pruža usluge obuke, sertifikovanja i edukacije za ronioce i ronilačke centre širom sveta. Od 1970 godine kada je počeo sa radom, SSI je izgradio mrežu od 30 servisnih centara i zastupljen je u više od 110 zemalja širom sveta, na više od 2.400 lokacija. SSI didaktički materijali su prevedeni na više od 30 jezika.

SSI je ime u svetu ronjenja kojemu možete verovati. Verujemo da smo reputaciju stekli u našem nastojanju da se beskompromisno držimo naših standarda i metodologije.

Dugogodišnje iskustvo, predanost, usavršavanje...samo su neke od odlika našeg sistema.

Iz godine u godinu se trudimo da našim članovima na svim nivoima pružimo podršku koju zaslužuju, i koja im pripada. Vodeći pritom računa i zajedničkim snagama gradeći imidž naše/vaše asocijacije SSI, boreći se zajednički za što kvalitetniju nastavu i sistem koji će to podržati, i trudeći se da svaki učenik, klijent izađe iz vašeg centra zadovoljno i sa osmehom, želeći da nastavi svoju ronilačku karijeru u vašem registrovanom oficijalnom SSI Centru..

Kvalitet samih materijala kao i Instruktor trenera u kombinaciji sa našom podrškom će Vam baš to omogućiti

Međunarodno priznanje


Od 01.06.2010 SSI je jedna od retkih asocijacija koja je zadovoljila uslove za dobijanje ISO sertifikata. Sedam SSI programa obuke: pet programa za ronioce i dva za Instruktore dobili su sertifikat

ISO 11121 za Try Scuba Diving,

ISO 28401-1 do -3 za Scuba Diver do Dive Guide,

ISO 11107 za Enriched Air Nitrox i 28402-1 i

2 za Dive Control Specialist i Open Water Instruktor. SSI sertifikati za navedene programe će imati oznaku ISO seritikata.

ISO SERTIFIKAT

NOVI DIVE GUIDE


Najveća promena u Dive Guide je kako program sada sledi novi format nastavnog plana i programa:

* Digitalno učenje

* "Ruke na" praktične aplikacije akademske nastave

* Aktivno učenje

Program je pun izazova i zabave. Obuka predstavlja situacije stvarnog sveta dizajniran da donose inteligentne i informativne odluke u što realnijem prikazu..

Više o tome...

SSI SERTIFIKOVANI RONILAČKI CENTAR KORAL


Sa nama možete krenuti u pustolovine. Od početnih krseva za ronioce pa sve do profesionalnih i ozbiljnih kurseva za sve uslove ronjenja i rada. Naše iskustvo i pozicija u svetu najviše govori o tome, kao i naše stručno osoblje u DC Koral, koje će Vam uvek izaći u susret i vaše ronjenje učiniti doživljajem koji se ne zaboravlja......

DC KORAL je predstavnik i sertifikovani član SSI Ronilačke asocijacije koji je otvoren u Kragujevcu. DC sa kojim možete putovati na ronilačke ekskurzije širom sveta, i upotpuniti svoj ronilački "pasoš" predivnim ronjenjima..

Posetite nas, uradite Vaš Crossover još sutra, postani te i vi deo nas, jer mi smo partner koji Vam je potreban. Proverite zašto sve više DivePro i Ronilačkih Centara prelazi u SSI...

Postanite i vi deo našeg tima. Nastavite obuku sa profesionalcima, pronadjite Vaš posao iz snova, registrujte se još danas!!!.. i još mnogo toga. Proverite zašto je sa nama zadovoljstvo raditi !!!!

POSETITE NAŠU ONLINE PRODAVNICU