SSI SERVIS CENTAR

Scuba Schools International (SSI)


Bez obzira jeste li ikada ronili, došli ste na pravo mesto. Probajte - svideće vam se! Ronjenje je jednostavno, zabavno i uzbudljivo! Otkri novi svet! Uživaj u slobodi plavetnila! Doživi nove pustolovine i otkri još neistražene svetove. Upoznaj nove prijatelje! Ronjenje je puno jednostavnije nego što misliš! Pripremi se za nove izazove i zaroni u novi svijet! Ronjenje je jedinstven sport koji ti pruža uzbudljive akcije pune adrenalina ali i opuštanje u tišini plaventila.


Nastala je iz strasti prema ronjenju nekoliko zaljubljenika u ronjenje. Njihova želja je bila da omoguće ronjenje svima koji to žele.

SSI već 40 godina pruža usluge obuke, sertifikovanja i edukacije za ronioce i ronilačke centre širom sveta. Od 1970 godine kada je počeo sa radom, SSI je izgradio mrežu od 30 servisnih centara i zastupljen je u više od 110 zemalja širom sveta, na više od 2.400 lokacija. SSI didaktički materijali su prevedeni na više od 30 jezika.

SSI je ime u svetu ronjenja kojemu možete verovati. Verujemo da smo reputaciju stekli u našem nastojanju da se beskompromisno držimo naših standarda i metodologije.

Dugogodišnje iskustvo, predanost, usavršavanje...samo su neke od odlika našeg sistema.

Iz godine u godinu se trudimo da našim članovima na svim nivoima pružimo podršku koju zaslužuju, i koja im pripada. Vodeći pritom računa i zajedničkim snagama gradeći imidž naše/vaše asocijacije SSI, boreći se zajednički za što kvalitetniju nastavu i sistem koji će to podržati, i trudeći se da svaki učenik, klijent izađe iz vašeg centra zadovoljno i sa osmehom, želeći da nastavi svoju ronilačku karijeru u vašem registrovanom oficijalnom SSI Centru..

Kvalitet samih materijala kao i Instruktor trenera u kombinaciji sa našom podrškom će Vam baš to omogućiti

Međunarodno priznanje


Od 01.06.2010 SSI je jedna od retkih asocijacija koja je zadovoljila uslove za dobijanje ISO sertifikata. Sedam SSI programa obuke: pet programa za ronioce i dva za Instruktore dobili su sertifikat

ISO 11121 za Try Scuba Diving,

ISO 28401-1 do -3 za Scuba Diver do Dive Guide,

ISO 11107 za Enriched Air Nitrox i 28402-1 i

2 za Dive Control Specialist i Open Water Instruktor. SSI sertifikati za navedene programe će imati oznaku ISO seritikata.

ISO SERTIFIKAT

NOVI DIVE GUIDE


Najveća promena u Dive Guide je kako program sada sledi novi format nastavnog plana i programa:

* Digitalno učenje

* "Ruke na" praktične aplikacije akademske nastave

* Aktivno učenje

Program je pun izazova i zabave. Obuka predstavlja situacije stvarnog sveta dizajniran da donose inteligentne i informativne odluke u što realnijem prikazu..

Više o tome...

SSI Servis Centar za SRB/MNE & BiH


Sa nama možete krenuti u pustolovine. Od početnih krseva za ronioce pa sve do profesionalnih i ozbiljnih kurseva za sve uslove ronjenja i rada. Naše iskustvo i pozicija u svetu najviše govori o tome...

ADRIATIC SCUBA je zadužena za SSI Servis Centra koji je otvoren u Beogradu, i koji je zastupa teritorije Srbije, Crne Gore, Bosne & Hercegovine.

Posetite nas, uradite Vaš Crossover još sutra, postani te i vi deo nas, jer mi smo partner koji Vam je potreban. Proverite zašto sve više DivePro i Ronilačkih Centara prelazi u SSI...

Postanite i vi deo našeg tima. Nastavite obuku sa profesionalcima, pronadjite Vaš posao iz snova, registrujte Vaš SSI Diving Centar... i još mnogo toga. Proverite zašto je sa nama zadovoljstvo raditi !!!!

NOVI KORACI DO INSTRUKTORA OTVORENIH VODA (OWI)
Kako bi vam put do Instruktora ronjenja učinili što zanimljivijim, pritom vodeći računa o kvalitetu same obuke, u narednom periodu smo za Vas napravili nekoliko "novih" koraka, koji će Vam put do OWI-a učiniti kvalitetnijim i zanimljivijim...

Novi program uključuje i Dive Professional Didaktičke materijale za sledeće programe:

Open Water Diver

Perfect Buoyancy

Advanced Adventurer

Enriched Air Nitrox

Diver Stress & Rescue

Dive Guide

Zašto smo odlučili da napravimo ovu vrstu programa?.

Odgovor je vrlo jednostavan, iz konstruktivnih razloga! SSI je imao još jedan program da postane instruktor ronjenja u odnosu na naše konkurente koji zahtevaju ono što je tražilo više vremena kako bi se naplatilo više novca.

Realnost i profesionalnost su nama pružili priliku da redizajniramo i napravimo još bolji program bez gubljenja i "žrtvovanja" bilo kojeg segmenta kvaliteta same obuke i obrazovanja.

Iskoristite prave profesionalne mogućnosti koje Vam pruža SSI... Proverite zašto je sa nama zadovoljstvo učiti i raditi !!!! Postanite i vi član DivePro tima !
SSI Renewal plus program 2019 "PRO DEVIL EDITION"


Poštovani SSI DivePro,

Kao i prethodnih godina, i ove 2019-te nastavljamo sa podrškom za naše DivePro članove.
Prilikom obnavljanja članarine za narednu godinu, imate mogućnost da obradujete sebe sa specijalnim paketom opreme sa jasno istaknutim brendingom Vaše SSI Asocijacije kao i oznakom vašeg statusa u SSI-u....

Vaš SSI Adria Tim...PARTNER KOJEM SE VERUJE !!

parallax background

SSI registrovani RONILAČKI CENTRI u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori

POSETITE NAŠU ONLINE PRODAVNICU