Adriatic Scuba je osnovana 2015. godine kao firma čija je osnovna delatnost trgovina. Postali smo ovlašćeni ekskluzivni zastupnik multinacionalne korporacije MARES SpA na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne & Hercegovine, MakedonijeNedugo nakon osnivanja, osnivamo i kanecelariju SSI Servis Centra koja svojim članovima SCUBA SCHOOLS INTERNATIONAL (SSI) ronilačke asocijacije, stoji na usluzi i raspolaganju radi što bržeg i efikasnijeg poslovanja na teritoriji Srbije,Crne Gore i Bosne & Hercegovine.

U skladu sa našom misijom i vizijom, i sa željom da unapredimo naše poslovanje, kao i da omogućimo što lakši pristup Mares i Head Swimming proizvodima kao i SSI ronilačkoj asocijaciji, odlučili smo se na potpuno drugačiji pravac postojanja na ovim tržištima, što pokazuje maksimalnu efikasnost i efektivnost u poslovanju.

Naši partneri su ronilački klubovi,škole plivanja, specijalizovane prodavnice koje se bave sportskom opremom širokog asortimana, čije dugogodišnje iskustvo i u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, iz godine u godinu treba da donese uspeh i rast. Što se kroz proteklih par godina i pokazalo kao pravi put.
Pozovite nas i proverite šta znači partnerstvo sa liderom u ronjenju.

O Maresu


- 1949 godine, Ludovico Mares osniva današnju kompaniju Mares.
- od 1960 do 1970 Kompanija zauzima značajnu ulogu i mesto u evropskom tržištu ronjenja.
- 1978/1982 Mares zauzima neosporivo vodeće mesto na svetskom tržištu u proizvodnji peraja i regulatora.
- U proteklih šest decenija Mares je postao jedan od vodećih svetskih proizvođača inovativne, visoko kvalitetne i tehnološki napredne ronilačke opreme.

DANAS

Kompanija aktivna u 78 zemalja širom sveta. Priznata kao jedna od vodećih proizvođača ronilačke opreme. Zahtevi i kriterijumi koje kompanija postavlja i kojima se vodi su:
Sigurnost, Pouzdanost, Edukacija i Servis...

Misija MARES-a sa svojim partnerima


Voljni. Stabilni. Pouzdani. Verujemo u svoje principe i naše ideje i entuziazam, jer je to duša MARES-a...

Težimo da gradimo odnose zasnovane na uzajamnom poverenju i lojalnosti kao i partnerskom odnosu.

Više od 60 godina ulažemo napore da odgovorimo zahtevima naših partnera i klijenata širom sveta. Ulivamo poverenje, ostvarujemo ciljeve, postižemo uspehe. Zato, pridružite nam se i Vi i postanite deo naše velike porodice...

Jer mi smo tu zbog Vas... Just Add Water...Kompanija Mares razvila je posebnu liniju za SCUBA DIVING CENTRE, kako bi im omogućila što efikasniji rad sa učenicima, kao i sa velikim brojem klijenata koji svakodnevno dolaze na ronjenje kod njih.

Naša inicijativa za formiranje MARES RONILAČKIH CENTARA / KLUBOVA, polazi od toga da kvalitetna usluga plasira i kvalitetnu robnu marku, a sve u zajedničkom interesu zadovoljnih centara / klijenata širom sveta.


Posebni uslovi

* Za sve ronilačke centre, ronilačke klubove, škole plivanja, intruktore ronjenja, koji su iz raznih asocijacija, u ponudi imamo posebne pakete prilikom kupovine opreme.

* MARES CENTRIMA i SSI CENTRIMA nudimo DIMOND uslove prilikom kupovime opreme i servisiranja iste.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju !

70 YEARS DRIVEN BY PASSION

* Ove godine kompanija MARES SpA proslavlja 70 godina postojanja i kontinuiranog razvoja u svetu ronilačke industrije.
Kao lider u inovaciji i na tržištima širom sveta, ponosno i sa čvrstim koracima nastavlja putem kojim korača već 70 godina...
Bezbednost...Italijanski dizajn...sigurnost...DRIVEN BY PASSION.

* 70 YEARS DRIVEN BY PASSION !!!! MARES vaš buddy pod vodom.

Postanite i vi deo tradicije i kvaliteta !

POSETITE NAŠU ONLINE PRODAVNICU